Veszprém, mint befektetőbarát település

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someone

Lezárult a Nemzeti Befektetési Ügynökség Befektetőbarát Település Programja, amelyet Veszprém MJV is sikeresen teljesített, ezáltal elnyerte a Befektetőbarát Település címet. A program célja a vidéki régiókra irányuló egyre fokozottabb befektetői igény professzionális kezelése, ezáltal a hazai versenyképesség növelése volt.

 

 

A Magyarországra irányuló befektetések egyre nagyobb része vidéki településeken valósul meg. Erre a tendenciára reagálva, Veszprém törekvése is az, hogy megyeszékhelyünket a beruházók számára minél vonzóbb célponttá tegye. Az utóbbi időszakban a vállalati szférában végrehajtott fejlesztések és beruházások tekintetében Veszprém rendkívül sikeres időszakot tudhat maga mögött. A befektetések növekedése gazdaságélénkítő hatása mellett újabb munkahelyeket is teremt, ami egy sikeres város szempontjából elengedhetetlen feltétel.

 

A Befektetőbarát Település Program keretében elsajátított tapasztalatoknak és tudásnak köszönhetően a jövőben a Királynék városa még kiemeltebb célpontja lehet a hazai és nemzetközi vállalatoknak.